Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chivu s-a temut: "Când te operezi la cap nu ştii dacă te mai trezeşti" (VIDEO)

Chivu s-a temut: "Când te operezi la cap nu ştii dacă te mai trezeşti" (VIDEO)

Chivu s-a temut: "Când te operezi la cap nu ştii dacă te mai trezeşti" (VIDEO)
06 Feb 2010   •   16:44

Calvarul căpitanului echipei naţionale a României este aprope de sfârşit. Jucătorul lui Inter se pregăteşte să revină pe teren, trecând cu bine peste un incident care îi putea schimba, dacă nu chiar curma, viaţa. Chivu recunoaşte că s-a temut de operaţia la cap şi de faptul că poate muri sau poate să nu mai fie acelaşi om ca înainte.
Chivu a fost întrebat dacă a simţit o teamă de moarte atunci când a fost pus pe masa de operaţie, la Veron. "Nu ştiu dacă se numeşte aşa, dar ştiu că atunci când eşti supus unei operaţii la cap, te gândeşti chiar şi că nu te vei mai trezi. În timpul scurs de la accident şi până la operaţie, m-am gândit la atât de multe lucruri. Ştiu, totuşi, că am fost un pacient bun şi am încercat să rămân calm şi să-mi calmez soţia. Am chemat-o şi i-am spus: "Stai liniştită, am doar puţin sânge sub piele, acum îl vor scoate şi disearã voi fi acasă?. Ştiam că este o minciună. După operaţie, eram atât de euforic, încât am început să-i sun pe toţi şi să dau mesaje de mulţumire, când medicii şi-au dat seama ce fac mi-au luat telefonul mobil şi mi l-au dat înapoi după două zile. Prima noapte petrecută la reanimare a fost un coşmar, la fiecare oră veneau să mă trezească, iar eu deja îi aşteptam cu ochii deschişi. "Cum te cheamă?". "Cristian Chivu". "Unde eşti?". "La Verona". "Cum se numeşte acest spital". "De unde să ştiu eu". "Care a fost scorul partidei?". "1-0, mi-aţi spus-o chiar voi". Reuşeam chiar să glumesc", a rememorat Chivu întâmplările care au urmat operaţia, potrivit Mediafax.
Fotbalistul lui Inter şi-a adus aminte că imediat după ciocnirea cu Pellisier (n.r. jucătorul lui Chievo) şi că nu trebuia să facă acea săritură.
"Ulterior, am vrut să văd ce s-a întâmplat, chiar când eram în spital am urmărit imaginile la TV, iar mai apoi pe Internet. Vroiam să înţeleg şi am înţeles că era vina mea: când am înţeles că nu mai aveam şanse să ajung la balon, trebuia să mă opresc, dar unele lucruri ţi le spui mai târziu, nu atunci pe loc. Pellissier - mi-a spus-o atunci când m-a vizitat la spital - a văzut doar o umbră care se ridică, dar era deja târziu", a declarat Chivu.

Anten3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Chivu Inter Milano
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close