Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chivu, printre cei mai slabi jucători ai finalei Ligii Campionilor: Nu credeam că voi mai juca vreodată

Chivu, printre cei mai slabi jucători ai finalei Ligii Campionilor: Nu credeam că voi mai juca vreodată

Chivu, printre cei mai slabi jucători ai finalei Ligii Campionilor: Nu credeam că voi mai juca vreodată
23 Mai 2010   •   10:52

Cristi Chivu a devenit primul român după Florin Răducioiu în 1994 care a câştigat trofeul Ligii Campionilor. Căpitanul echipei naţionale a declarat că, după accidentarea suferită în ianuarie la cap, câştigarea "triplei" este "un vis".

"Nu credeam că voi mai putea să joc vreodată, dar ca cinci luni mai târziu să câştig toate aceste trofee. Este un vis absolut. Nu a fost deloc uşor, am muncit din greu pentru asta. Am înţeles că aceste trofee le câştigăm doar dacă suntem o echipă adevărată. Am avut nevoie şi de noroc, dar Liga Campionilor este câştigată sau pierdută pe mâna unor mici detalii", a declarat Chivu, înecat de lacrimi.

Bucuros pentru performanţa reuşită de Inter Milano, fundaşul român a avut totuşi parte de o seară grea pe Santiago Bernabeu în faţa celor de la Bayern Munchen şi a fost considerat unul dintre cei mai slabi jucători ai finalei. Dacă Diego Milito, Walter Samuel şi cei doi olandezi "aruncaţi" de Real Madrid, Sneijder şi Robben, au fost catalogaţi de Goal.com ca fiind cei mai buni jucători din finala Ligii Campionilor, Chivu împarte "topul ruşinii" cu foştii adversari Ivica Olic şi Daniel Van Buyten.

"Se pare că Bernabeu a fost o scenă prea mare pentru fundaşul român. Priceperea lui a fost foarte utilă echipei în acest sezon, însă a fost depăşit de miza finalei. A avut tot felul de probleme încercând să îl oprească pe Robben pe flancul stâng al defensivei şi a fost în cele din urmă înlocuit", a scris Goal.com despre Chivu, care a primit un cartonaş galben pentru un fault asupra olandezului Robben.

Nici Eurosport nu l-a iertat pe jucătorul român. Chivu a fost notat cu 5, cea mai slabă notă din echipa campioană, regăsită şi doar la câţiva jucători de la Bayern. Eurosport a notat doar că fundaşul lui Inter "nu a reuşit să îi facă faţă lui Robben".

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close