Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea Londra are interzis la transferuri până în 2011, în urma deciziei FIFA în cazul Gael Kakuta

Chelsea Londra are interzis la transferuri până în 2011, în urma deciziei FIFA în cazul Gael Kakuta

Chelsea Londra are interzis la transferuri până în 2011, în urma deciziei FIFA în cazul Gael Kakuta
03 Sep 2009   •   17:02


FIFA a interzis clubului Chelsea Londra să înregistreze noi jucători în următoarele două perioade de transferuri. Forul mondial a luat această decizie după ce clubul francez Lens a făcut o plângere oficială, după ce clubul londonez l-a transferat pe tânărul jucător Gael Kakuta, în 2007.

Gael Kakuta, una dintre marile speranţe ale clubului Racing Club Lens, a fost convins de cei de la Chelsea să-şi rupă contractul cu formaţia franceză pentru a semna o înţelegere cu gruparea engleză. FIFA a anunţat că Chelsea este vinovată în acest caz şi va avea interdicţie să efectueze transferuri de jucători până în ianuarie 2011.

Kakuta, titular la echipa de rezerve a clubului Chelsea, a fost de asemenea suspendat pentru următoarele patru luni şi amendat cu suma de 680.000 de lire sterline. Clubul Chelsea va trebui să plătească şi el o compensaţie celor de la Lens în valoare de 113.000 de lire sterline.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close