Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Brazilienii lui Juventus au făcut legea la Roma şi torinezii s-au impus cu 3-1 (VIDEO)

Brazilienii lui Juventus au făcut legea la Roma şi torinezii s-au impus cu 3-1 (VIDEO)

Brazilienii lui Juventus au făcut legea la Roma şi torinezii s-au impus cu 3-1 (VIDEO)
31 Aug 2009   •   02:01


Diego a înscris primele lui goluri oficiale pentru Juventus, ajutând "Bătrâna Doamnă" să domine Roma în Oraşul Etern şi să se impună cu scorul de 3-1. În urma acestui rezultat, bianconerii au acumulat maxim de puncte după două etape, la fel ca Sampdoria, Genoa şi Lazio.

Adus pentru 24,5 milioane de euro de la Werder Bremen, Diego a deschis scorul pe Stadio Olimpico în minutul 25, după ce i-a furat mingea lui Marco Cassetti şi l-a executat fără emoţii pe Julio Sergio.

Roma, care a fost învinsă şi în prima etapă la Genoa, a reuşit totuşi să egaleze zece minute mai târziu, când Daniele De Rossi a înscris cu un şut de la 30 de metri, după ce romanii au executat rapid o lovitură liberă. Francesco Totti a ratat şansa de a pune echipa lui în avantaj, Buffon parându-i şutul de la marginea careului cu un reflex de excepţie, iar ocazia s-a răzbunat în minutul 68, când Diego l-a ameţit pe Mexes şi a şutat pentru 2-1 din interiorul careului.

Totti a şutat apoi în bară, la o fază la care Buffon credea că mingea va ieşi în aut, însă celălalt brazilian al lui Juve achiziţionat în această vară, Felipe Melo, a luat o acţiune pe cont propriu şi l-a învins pe Sergio cu un şut pe jos de la marginea careului.



Alte rezultate:
Atalanta 0 - 1 Genoa
Cagliari 1 - 3 Siena
Chievo 1 - 2 Lazio
Fiorentina 1 - 0 Palermo (Mutu şi Goian au fost rezerve)
Napoli 3 - 1 Livorno
Parma 2 - 1 Catania
Sampdoria 3 - 1 Udinese

Citiţi şi: Inter zdrobeşte Milan cu 4-0 în derby-ul etapei din Serie A

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino AS Roma Serie A
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close