Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bordeaux învinge Lyon și Marseille se distanțează în Ligue 1

Bordeaux învinge Lyon și Marseille se distanțează în Ligue 1

Bordeaux învinge Lyon și Marseille se distanțează în Ligue 1
20 Apr 2009   •   15:32


Brandao a înscris pe finalul partidei pentru a oferi celor din Marseille o victorie cu 2-1 în meciul cu Lorient. În urma acestui rezultat, Marseille s-a distanțat la două puncte în fruntea clasamentului din Ligue 1, cu 64 de puncte, profitând de înfrângerea campioanei Olympique Lyon.


Bordeaux a urcat pe locul doi, după ce a învins cu 1-0 Lyon, în ultimul meci al zilei de duminică. A fost primul meci de pe teren propriu câștigat de Bordeaux în fața lui Lyon din ultimii 10 ani și meritul este al mijlocașului Alou Diarra, care a urmărit o minge trimisă în bară de Wendel, chiar înainte de pauză.

"Am suferit în primele 15 minute, dar apoi am trecut la cârma partidei, grație și formei fizice?, a declarat Laurent Blanc, antrenorul celor din Bordeaux.

Lyon a căzut pe locul trei, la patru puncte de lider, și pare să nu mai fie în stare să câștige titlul, pentru a opta oară consecutiv. ?Este greu, dar încă nu s-a terminat. Mai sunt șase meciuri de jucat?, a declarat atacantul Karim Benzema, de la Lyon.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close