Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Blatter le cere scuze englezilor şi redeschide discuţia tehnologiei în fotbal

Blatter le cere scuze englezilor şi redeschide discuţia tehnologiei în fotbal

Blatter le cere scuze englezilor şi redeschide discuţia tehnologiei în fotbal
29 Iun 2010   •   18:33

Tot răul provocat de arbitrul partidei Anglia - Germania 1-4, care a trecut cu vederea golul valabil înscris de Frank Lampard în prima repriză, ar putea duce la ceva pozitiv. Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, le-a cerut deja scuze oficial englezilor şi a asigurat că va redeschide dosarul tehnologiei care poate stabili cu certitudine dacă mingea a trecut sau nu linia porţii.


Oficialul FIFA le-a prezentat, de asemenea, scuze şi mexicanilor, după golul neregulamentar înscris de Tevez în partida Argentina - Mexic 3-1.


"Este ceva evident după experienţa acumulată din meciurile de până acum din Africa de Sud că ar fi lipsit de sens să nu redeschidem dosarul tehnologiei la întâlnirea FIFA din iulie", a declarat Blatter în Africa de Sud, potrivit The Guardian.


Elveţianul de la cârma FIFA a ţinut să arate, însă, că şi-a păstrat în mare măsură vechile opinii, conform cărora o greşeală de arbitraj, oricât de gravă ar fi, nu reprezintă o mare problemă.


"Regret foarte mult când văd că o greşeală de arbitru apare, dar nu este nici sfârşitul competiţiei şi nici al fotbalului când acest lucru se întâmplă. Singurul lucru pe care l-am putut face a fost să iau legătura cu cele două federaţii (Anglia şi Mexic) şi să le prezint scuzele FIFA. Am înţeles că sunt foarte nemulţumiţi de deciziile arbitrilor."
, a declarat Blatter.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sepp Blatter FIFA CM2010
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close