Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bayern şi Barcelona, primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor

Bayern şi Barcelona, primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor

neymar2.jpg
21 Apr 2015   •   23:44

Bayern Munchen şi FC Barcelona sunt primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor, după victoriile obţinute împotriva lui FC Porto, respectiv PSG.

Bavarezii, care plecau cu handicapul unei înfrângeri cu 3 - 1 în tur, au făcut o primă repriză de vis în care au marcat de cinci ori, prin Lewandowski, o dublă, Thiago, Boateng şi Mueller.

În a doua parte nemţii nu au mai forţat, iar portughezii au salvat ceva din demnitatea terfelită în prima parte, reducând din handicap prin golul columbianului Jackson Martinez.

Pentru Porto a venit pe final şi eliminarea lui Marcano, urmată imediat de golul ce a stabilit scorul final, 6 - 1, reuşită semnată de Xabi Alonso.
PSG era obligată să obţină o victorie pe Camp Nou, elevii lui Laurent Blanc fiind învinşi în tur, pe teren propriu, 3 - 1.

Barcelona s-a calificat la pas, 2 - 0 în retur, după un joc în care nu au avut mari emoţii.

Neymar a adus liniştea în tabăra catalanilor, deschizând scorul după un sfert de oră de joc, la capătul unei acţiuni magnifice a lui Andres Iniesta. Brazilianul a marcat şi golul de 2 - 0, în minutul 34, după o centrare perfectă a lui Dani Alves.

Barcelona a dictat în permanenţă ritmul partidei, ocaziile mari ale francezilor fiind puţine, catalanii fiind mai degrabă puşi în dificultate de Pique, decât de Ibrahimovic sau Cavani.

Blanc a fost trădat din nou de fundaşi, după ce a fost ridiculizat de Suarez în partida tur, David Luiz fiind visător la ambele goluri ale lui Neymar.
Miercuri se joacă celelalte două partide ale sferturilor, AS Monaco - Juventus şi Real Madrid - Atletico Madrid.

Rezultatele de marţi din Liga Campionilor:

FC Barcelona - PSG  2 - 0 (5 - 1)
Bayern Munchen - FC Porto  6 - 1 (7 - 4)

×
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close