Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bătălie cruntă după Zenit - ŢSKA Moscova. Mulţi fani răniţi în nebunia de la Sankt Petersburg (VIDEO)

Bătălie cruntă după Zenit - ŢSKA Moscova. Mulţi fani răniţi în nebunia de la Sankt Petersburg (VIDEO)

Bătălie cruntă după Zenit - ŢSKA Moscova. Mulţi fani răniţi în nebunia de la Sankt Petersburg (VIDEO)
29 Sep 2009   •   13:53

Prima înfrângere în campionatul intern pentru antreorul spaniol Juande Ramos, venit de curând la ŢSKA Moscova, în faţa rivalilor de la Zenit Sankt Petersburg. Alb-albaştii le-au aplicat o corecţie pe teren adversarilor, scor 2-0, dar acesta a fost o glumă pe lângă corecţia primită de fanii oaspeţilor lângă stadion, după meci. Câteva sute de suporteri ai ambelor tabere s-au încăierat pe străzi şi, cum poliţia a considerat că nu are motive suficiente pentru a interveni, fanii au putut să se bată cu o barbarie ieşită din comun.
Sâmbătă, Zenit primea vizita rivalei din capitala Rusiei ŢSKA Moscova şi putea să o depăşească în clasament în cazul unei victorii. Astfel s-a şi întâmplat, datorită golurilor marcate pe final de repriză de Mateja Kezman şi Vladimir Bystrov, care au făcut ca Zenit să urce pe locul al treilea în prima ligă rusă, după 22 de etape.
Tensiunea a erupt, însă, în afara stadionului, unde, suporterii celor două echipe au recurs la violenţă pentru a-şi rezolva diferenţele. Rezultatul a fost o încăierare generală, în care cei căzuţi la pământ erau ţintele preferate.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: TSKA Moscova
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close