Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Aziz Yildirim, preşedintele clubului Fenerbahce, a fost arestat într-o anchetă privind meciuri trucate

Aziz Yildirim, preşedintele clubului Fenerbahce, a fost arestat într-o anchetă privind meciuri trucate

Aziz Yildirim, preşedintele clubului Fenerbahce, a fost arestat într-o anchetă privind meciuri trucate
Foto: Intact Images/EPA
04 Iul 2011   •   11:37

Preşedintele lui Fenerbahce Istanbul, campioana Turciei în 2011, a fost reţinut în cadrul unei anchete privind meciuri trucate în sezonul 2010/2011, a anunţat agenţia Anatolia, citată de Mediafax.

Alături de Aziz Yildirim (foto, dreapta) au mai fost arestate alte 40 de persoane, printre care Sekip Mosturoglu, vicepreşedintele lui Fenerbahce, Umit Karan, director sportiv la Eskisehirspor, precum şi mai mulţi jucători, dintre care şi cel puţin doi internaţionali turci.

Sursa citată menţionează că anchetatorii au percheziţionat sediul clubului Fenerbahce, iar acţiuni asemănătoare au avut loc simultan în alte 12 oraşe.

Ancheta vizează mai multe meciuri din campionatul Turciei care au avut loc în ultimul an, unul dintre acestea fiind cel din ultima etapă dintre Fenerbahce şi Sivasspor, încheiat cu victoria echipei din Istanbul cu 4-3.

Site-ul oficial al lui Fenerbahce nu a comentat pe marginea subiectului, singura reacţie de până acum venind din partea lui Yuksel Gunay, preşedintele Consiliului de Administraţie al campioanei Turciei, care a declarat că totul „este o afacere cusută cu aţă albă. Trăim într-un stat poliţienesc”.

×
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close