Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal-Wigan 4-0 : Dublă a lui Vermaelen şi tunarii iau punctele. Rezultate Anglia (VIDEO)

Arsenal-Wigan 4-0 : Dublă a lui Vermaelen şi tunarii iau punctele. Rezultate Anglia (VIDEO)

Arsenal-Wigan 4-0 : Dublă a lui Vermaelen şi tunarii iau punctele. Rezultate Anglia (VIDEO)
19 Sep 2009   •   20:25

Echipa din Londra şi-a revenit după eşecurile de la Manchester. După două înfrângeri consecutive, formaţia lui Arsene Wenger avea nevoie să resimtă gustul victoriei, în întâlnirea cu Wigan Athletic, dar mai ales de puncte.
Din nefericire pentru oaspeţi, ei au putut doar să urmărească cum Arsenal înscrie de patru ori, dar daunele ar fi putut fi şi mai mari dacă nu era portarul Chris Kirkland.
Cursul jocului s-a făcut clar încă din debut, primul gol venind în minutul 25, prin singurul jucător adus în vară, Vermalen. Reacţia a fost slabă, iar primul atac mai serios al lui Wigan a venit abia după zece minute. După pauză, la doar cinci minute, acelaşi jucător reuşeşte dubla la vinclul din stânga.
Când mai erau 30 de minute de joc, Eduardo da Silva şutează puternic,iar mingea este deviată de Emmanuel Eboue şi intră în poartă pentru 3.0.
Cu câteva secunde înainte de final vine şi golul de 4-0 al lui Francesc Fabregas, care pe parcursul meciului a fost destul de absent.
Săptămâna viitoare, tunarii vor întâlni Chelsea.
După cinci meciuri, Arsenal este pe şapte, cu nouă puncte, faţă de cele 15 ale lui Chelsea.

Rezultate Premier League

Burnley 3 - 1 Sunderland
Arsenal 4 - 0 Wigan Athletic
Aston Villa 2 - 0 Portsmouth
Bolton W. 1 - 1 Stoke C.
Hull C. 0 - 1 Birmingham C.
West Ham U. 2 - 3 Liverpool

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsenal Premier League Chelsea
Parteneri
x close