Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal - West Ham 2-0. "Tunarii" sunt temporar lideri în Premier League

Arsenal - West Ham 2-0. "Tunarii" sunt temporar lideri în Premier League

Arsenal - West Ham 2-0. "Tunarii" sunt temporar lideri în Premier League
20 Mar 2010   •   22:05

Arsenal a înregistrat sâmbătă cea de-a cincea victorie consecutivă în Premier League şi a ajuns, pentru o zi, pe primul loc în clasamentul Angliei. Echipa lui Arsene Wenger a învins West Ham United cu scorul de 2-0, cu goluri marcate aproape de începutul şi de capătul meciului şi aşteaptă rezultatul partidei Manchester United - Liverpool pentru a şti dacă va rămâne pe primul loc şi la capătul rundei.
O victorie mai grea pentru Arsenal decât era de aşteptat, pe Emirates Stadium, cu West Ham. Formaţia gazdă a deschis repede scorul, în minutul 5, prin Denilson care a trimis cu mult calm în poarta lui Robert Green după un un-doi cu Bendtner. Scorul putea deveni, însă, 1-1 în minutul 42. Fundaşul Vermaelen l-a faultat pe Franco în careu şi a fost eliminat, "ciocănarii" beneficiind şi de un penalty. Totuşi, Diamanti nu l-a putut învinge pe Almunia, iar Arsenal rămânea în avantaj. Tabela s-a mai motificat doar în minutul 83, când Upson a comis henţ în careu şi Fabregas a transformat cu siguranţă.
Scorul final, de 2-0, o duce pe Arsenal în fruntea Premier League cu 67 de puncte din 31 de partide. De cealaltă parte, West Ham este cu puţin în afara zonei retrogradării şi aşteaptă cu înfrigurare celelalte rezultate ale rundei.
Alte rezultate:
Aston Villa - Wolverhampton 2-2
Everton - Bolton 2-0
Portsmouth - Hull City 3-2
Stoke - Tottenham 1-2
Wigan - Burnley 1-0
Derby-ul Manchester United - Liverpool se va disputa duminică începând cu ora 15:30 (ora României).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Premier League Arsenal Arsene Wenger
Parteneri
x close