Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal - Chelsea 0-3. ?Albaştrii? îşi continuă defilarea în Premier League

Arsenal - Chelsea 0-3. ?Albaştrii? îşi continuă defilarea în Premier League

Arsenal - Chelsea 0-3. ?Albaştrii? îşi continuă defilarea în Premier League
29 Noi 2009   •   21:05

Chelsea continuă să pară invincibilă în Anglia, şi predă o lecţie de fotbal lui Arsenal, chiar pe Emirates Stadium. Cele două echipe londoneze au arătat un fotbal generos, dar formaţia lui Carlo Ancelotti a fost mult mai eficientă şi a câştigat meciul cu scor de neprezentare, distanţându-se în fruntea clasamentului.
Didier Drogba a fost cel care a deschis scorul pentru echipa de pe Stamford Bridge, în minutul 41, cu un vole de generic în colţul porţii lui Almunia. Chiar înainte de pauză, misiunea lui Arsenal a devenit şi mai grea, după autogolul semnat de Vermaelen. Cole a centrat în careu, iar fundaşul lui Arsenal a pus tibia la bătaie, deviind mingea decisiv în poartă, cu bara.
Repriza a doua nu a fost mai bună pentru echipa lui Arsene Wenger, iar Drogra a stabilit scorul final, de 3-0, în minutul 86, cu o lovitură liberă executată magistral. Scorul, care consfinţeşte victoria clară a lui Chelsea, duce gruparea lui Roman Abramovic la cinci puncte în faţă în clasamentul Premier League, unde Manchester United este principala urmăritoare.
Celelalte rezultate de duminică:
Everton - Liverpool 0-2
Wolverhampton - Birmingham 0-1
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close