Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Antrenorul şi trei jucători de la Goias au bătut un jurnalist brazilian (VIDEO)

Antrenorul şi trei jucători de la Goias au bătut un jurnalist brazilian (VIDEO)

Antrenorul şi trei jucători de la Goias au bătut un jurnalist brazilian (VIDEO)
22 Iul 2010   •   16:42

Fotbalul brazilian a avut parte de un incident neplăcut miercuri seara, la finalul partidei dintre Vitoria şi Goias, când antrenorul oaspeţilor, Emerson Leao, şi trei dintre jucătorii lui au fost implicaţi într-o confruntare cu jurnalistul Roque Santos.

Incidentul a avut loc după ce Goias a risipit un avans de două goluri pentru a încheia meciul la egalitate, scor 2-2. După fluierul final, când poliţia era deja pe teren pentru a calma spiritele încinse, Santos s-a apropiat de Leao să îl întrebe despre modul în care echipa lui a cedat avantajul.

În loc să răspundă simplu la întrebare, Leao a reacţionat furios şi a început să îl înjure pe jurnalist, lucrurile degenerând în scurt timp la îmbrânceli. Leao a fost îndepărtat rapid din zonă, însă au cedat şi nervii jucătorilor Rafael Moura, Marcao şi Romerito, primul dintre aceştia fiind surprins de camerele de filmat lovindu-l de două ori cu pumnul în faţă pe Santos, căruia i-a curs şi sânge.

După bătaie, Roque Santos a declarat că va duce problema mai departe, în instanţe, acuzându-i pe vinovaţi că "sunt laşi, au început să mă atace, încurajaţi de antrenorul lor. Voi primi ajutorul poliţiei în acest caz". Conform presei locale, cei patru protagonişti au fost audiaţi ulterior la o secţie de poliţiei şi ar putea primi sancţiuni grave, nu doar pe plan sportiv.



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close