Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Antrenorul lui Panathinaikos face complimente: "Dinamo e mai bună decât Galatasaray"

Antrenorul lui Panathinaikos face complimente: "Dinamo e mai bună decât Galatasaray"

Antrenorul lui Panathinaikos face complimente: "Dinamo e mai bună decât Galatasaray"
29 Sep 2009   •   13:04

Henk Ten Cate, antrenorul olandez al echipei elene Panathinaikos Atena, surprinde şi spune că adversara de joi din Europa League, Dinamo, este o echipă mai bună decât Galatasaray. Batavul se aşteaptă la un meci greu în Ştefan cel Mare, deşi stadionul va fi gol, dar speră că echipa sa va obţine puncte. Este această declaraţie doar o încercare de a-i adormi pe cei de la Dinamo înaintea partidei de joi?
"Ne aşteaptă un meci mai greu decât a fost cel cu Galatasaray. Obiectivul nostru principal este campionatul, dar nu neglijăm nici Europa League, ne dorim să avem succese şi aici. Vrem să trecem de grupe şi pentru asta este obligatoriu să câştigăm la Bucureşti. Cu Dinamo trebuie să facem dubla. Trebuie să muncim din greu pentru a ne impune. Dinamo este mai bună ca Galatasaray, mai ales din punct de vedere tehnic. Nu vom juca sub presiune, e bine că gazdele nu vor avea publicul de partea lor, dar asta nu înseamnă că vom avea viaţă uşoară. Avem echipă bună, dar trebuie să dăm totul pentru a câştiga, mai ales că în prima etapă din grupe am pierdut", a declarat Ten Cate potrivit Mediafax.
Panathinaikos a jucat în primul meci din Grupa F a Europa League cu turcii de la Galatasaray şi a pierdut chiar la Atena cu scorul de 1-3. Partida Dinamo - Panathinaikos se va disputa joi, 1 octombrie, la Bucureşti.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Galatasaray Dinamo europa league
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close