Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Anderlecht şi Hapoel merg în play-off-ul Ligii Campionilor

Anderlecht şi Hapoel merg în play-off-ul Ligii Campionilor

Anderlecht şi Hapoel merg în play-off-ul Ligii Campionilor
04 Aug 2010   •   10:33

Romelu Lukaku a înscris de două ori în cinci minute şi a pus capăt oricărei speranţe a formaţiei The New Saints de a merge mai departe în Liga Campionilor, la capătul unui meci oficiat de românul Cristi Balaj.

Tom de Sutter a deschis scorul după 17 minute, şutând printre picioarele portarului Paul Harrison. Introdus pe teren în minutul 59, Lukaku a avut nevoie de doar zece minute pentru a-şi face simţită prezenţa, când a înscris din centrarea lui Jan Lecjaks. Apoi şi-a trecut în cont "dubla" cu un şut la vinclu de la marginea careului.

The New Saints vor juca acum în Europa League, unde ar putea întâlni formaţii precum Manchester City, Aston Villa, Porto sau Borussia Dortmund.

Hapoel - FK Aktobe 3-1
În cealaltă partidă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor disputată marţi, Hapoel Tel Aviv a înscris de trei ori înainte de pauză şi a întors deficitul din tur (0-1) în faţa formaţiei FK Aktobe, care a fost eliminată pentru al doilea an consecutiv de o echipă din Israel.

Eran Zahavi a deschis scorul în minutul 16, iar fostul atacant de la Chelsea Ben Sahar a dublat avantajul după jumătate de oră de joc, pentru ca Elhadj Ba să înscrie în propria poartă pentru 3-0. Rezerva Murat Tleshev a înscris un gol pentru kazahi în ultimul minut, dar Hapoel a rezistat pe final şi s-a calificat în play-off.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close