Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Americanii din Ventura vor să interzică fotbalul în parcuri, după ce un adult a bătut un copil de 13 ani (VIDEO)

Americanii din Ventura vor să interzică fotbalul în parcuri, după ce un adult a bătut un copil de 13 ani (VIDEO)

Americanii din Ventura vor să interzică fotbalul în parcuri, după ce un adult a bătut un copil de 13 ani (VIDEO)
25 Aug 2009   •   17:36

Dacă eşti microbist, nu e nimic mai frumos în weekend ca o ieşire în aer liber, unde să vezi un meci de fotbal. Efrain Flores, un american în vârstă de 20 de ani, s-a enervat însă în timpul unui meci de fotbal între nişte copii şi l-a luat pe unul dintre aceştia la bătaie.

Flores se află acum în închisoarea din Ventura, acuzat că a pus în pericol viaţa unui copil, precum şi pentru că a tulburat liniştea publică. Cauţiunea lui a fost fixată la 25.000 de dolari.

Nesatisfăcut doar să îl certe pe copil, conform martorilor, Efrain Flores a început să îl lovească în faţă şi i-a spart nasul puştiului în vârstă de 13 ani. Ceilalţi adulţi au reuşit să oprească repede bătaia, înainte ca lucrurile să degenereze.

Acest eveniment nu a fost singurul violent în materie de fotbal în Ventura, weekend-ul trecut, iar autorităţile locale se gândesc până la interzicerea meciurilor de fotbal în parcuri.



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close