Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Alexandru Tudor, la centru în meciul Barcelona - Basel din Liga Campionilor

Alexandru Tudor, la centru în meciul Barcelona - Basel din Liga Campionilor

Alexandru Tudor, la centru în meciul Barcelona - Basel din Liga Campionilor
02 Noi 2008   •   13:32

O delegare istorică pentru arbitrajul românesc. Deşi aceştia sunt excluşi de la ?faza calificărilor? pentru a arbitra la următorul Campionat Mondial, din Africa de Sud, arbitrul român Alexandru Tudor a fost delegat de UEFA la meciul dintre spaniolii de la Barcelona şi elveţienii de la Basel, meci contând pentru runda a 4-a a grupei C a Ligii Campionilor. Spaniolii sunt liderii grupei cu 9 puncte acumulate în trei partide, în vreme ce Basel este ultima, nereuşind să puncteze în acest sezon. Diferenţa dintre cele două echipe a fost evidentă în partida tur disputata pe St. Jakobs Park, unde catalanii au bătut cu 5-0.
Tudor va fi ajutat la cele două linii de Cristian Constantin Nica şi de Aurel Oniţa.
Rezervă va fi Alexandru Deaconu.
Delegatul UEFA a fost desemnat englezul Adrian Titcombe, în timp ce observatorul de arbitri este germanul Eugen Strigel. Meciul se va disputa marţi, de la ora 21.45.
Un alt arbitru român va fi la centru într-o competiţie europeană, de data aceasta în Cupa UEFA, Cristi Balaj va conduce partida dintre polonezii de la Lech Poznan şi formaţia franceză AS Nancy. Asistenţii lui Balaj vor fi Octavian Şovre şi Zoltan Szekely, iar arbitru de rezervă va fi Augustus Constantin.
Meciul se va disputa joi, ora 19.15 , în cadrul grupei H a competiţiei continentale.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close