Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Alex Ferguson, prima apariție publică după operația pe creier

Alex Ferguson, prima apariție publică după operația pe creier

o_1cjblk7lf1bfs1qh9q6e105c1cr48.jpg
26 Iul 2018   •   19:09

Sir Alex Ferguson, legendarul antrenor al echipei Manchester United, a avut prima apariţie publică după operaţie pe creier la care a fost supus în luna mai, prin intermediul unei înregistrări video postate pe site-ul clubului englez de fotbal.

Ferguson, în vârstă de 76 ani, a fost operat pe 5 mai, din cauza unei hemoragii cerebrale, ieşind de la terapie intensivă câteva zile mai târziu.

Joi, Manchester United a publicat o înregistrare video în care Sir Alex le-a mulţumit membrilor echipelor medicale care l-au îngrijit în toată această perioadă, dar şi tuturor celor care i-au fost alături în momentele dificile, familie, prieteni şi suporteri.

Celebrul antrenor a anunţat, totodată, că va reveni în tribunele de pe Old Trafford pentru a-i urmări la lucru pe elevii actualului manager al lui United, portughezul Jose Mourinho.

Sir Alex Feruguson, născut în Scoţia, a condus-o timp de 26 de sezoane pe Manchester United, cu care a câştigat 13 titluri de campion al Angliei şi două Ligi ale Campionilor, între alte trofee. În 1999, el a realizat o triplă incredibilă, impunându-se în Premier League, Cupa Angliei şi Liga Campionilor cu gruparea de pe Old Trafford.

 

;

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close