Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Aflată la retrogradare, Newcastle face experimente şi îl pune pe Alan Shearer antrenor până în vară

Aflată la retrogradare, Newcastle face experimente şi îl pune pe Alan Shearer antrenor până în vară

Aflată la retrogradare, Newcastle face experimente şi îl pune pe Alan Shearer antrenor până în vară
01 Apr 2009   •   10:36

Obişnuiţi cu prezenţa în cupele europene, suporterii lui Newcastle United trebuie să suporte o situaţie foarte jenantă în acest sezon. "Coţofenele" se află pe locul 18 în Premier League şi antrenorul principal, Joe Kinnear, nu se poate ocupa de echipă după ce a suferit o operaţie pe cord de triplu bypass, iar soluţia temporară găsită de oficialii clubului a fost Alan Shearer, fostă glorie a clubului şi căpitan al "naţionalei" Angliei.
Ajuns la vârsta de 38 de ani, Alan Stearer nu a avut până acum nici o experienţă ca antrenor al unei echipe, petrecând ultimii ani "bucurându-se de viaţă". Mai mult, fostul internaţional englez nu are nici până acum licenţa Pro, necesară pentru a fi oficial antrenor principal. Totuşi, Shearer preia până la vară frâiele echipei, de la Chris Hughton, care a ocupat postul în ultima lună, potrivit Eurosport.
Situaţia pe care Shearer o găseşte la clubul la care a jucat în a doua parte a carierei sale, atacantul evoluând şi la Blackburn, este una foarte grea. Echipa ar putea retrograda pentru prima oară de la promovarea în prima ligă, petrecută în 1993. Ca jucător, Shearer a purtat tricoul lui Newcastle în 404 meciuri, marcând nu mai puţin de 206 goluri. Şi la echipa naţională are un procentaj aproape la fel de bun: 30 de goluri în 63 de partide pentru reprezentativa Albionului, anunţă sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Newcastle United
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close