Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Aflat pe val, Ronaldo vrea iar în naţionala Braziliei la Cupa Mondială

Aflat pe val, Ronaldo vrea iar în naţionala Braziliei la Cupa Mondială

Aflat pe val, Ronaldo vrea iar în naţionala Braziliei la Cupa Mondială
16 Mai 2009   •   21:31

Ajuns la 32 de ani şi cu destule kilograme peste greutatea pe care o avea în zilele bune de la Barcelona, Inter sau Real Madrid, atacantul lui Corinthians, Ronaldo, se gândeşte din nou echipa naţională a Braziliei. Ronaldo spune că s-ar retrage din activitatea competiţională, dar o convocare la Cupa Mondială din 2010 ar putea să îi schimbe decizia.
"Nu pot să spun cu exactitate dacă voi continua să joc sau dacă mă voi retrage. Să fiu din nou convocat la echipa naþională ar putea influenţa decizia mea de a continua sau nu. Să am şansa să îmi iau rămas bun evoluând la o altă Cupă Mondială ar fi fantastic. Dar prin asta nu vreau să pun presiune asupra lui Dunga (n.r. - selecţionerul Braziliei)", a afirmat Ronaldo, potrivit Mediafax.
Atacantul lui Corinthians este cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, brazilianul marcând nu mai puţin de 15 goluri la trei competiţii, în 1998, 2002 şi 2006, deoarece în 1994, deşi a fost convocat, nu a reuşit să puncteze.
Revenit ca jucător în ţara natală, la Corinthians, după ce a lipsit o lungă perioadă din cauza unei accidentări suferite pe când juca la AC Milan, Ronaldo a marcat 10 goluri în ultimele meciuri. Totuşi, deşi pare să fi devenit deja letal în faţa porţii, atacantul se teme că nu va fi convocat, deoarece nu este într-o condiţie fizică foarte bună.
"Cred că pentru moment, nu sunt încă într-o condiţie fizică ideală pentru a juca în echipa naţională", a încheiat Ronaldo.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldo Corinthians CM2010 retragere
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close