Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversar Timişoara: Portarul Jens Lehmann de la Stuttgart şi-a anunţat retragerea

Adversar Timişoara: Portarul Jens Lehmann de la Stuttgart şi-a anunţat retragerea

Adversar Timişoara: Portarul Jens Lehmann de la Stuttgart şi-a anunţat retragerea
19 Aug 2009   •   17:10


Experimentatul portar german Jens Lehmann şi-a anunţat retragerea. În vârstă de 39 de ani, jucătorul îşi va agăţa mănuşile în cui la finalul sezonului 2009-2010.

Internaţionalul german, cu 61 de selecţii la activ, şi-a început cariera la Schalke 04 în 1989 şi a jucat în peste 250 de partide pentru formaţia din Gelsenkirchen. După 10 ani acolo, Lehmann a ales să plece peste graniţe şi a semnat cu AC Milan, unde însă nu a impresionat.

Şase luni mai târziu, Lehmann s-a întors în Germania şi a revenit la forma care îl consacrase la Borussia Dortmund, pentru ca în 2003 să reuşească un transfer la Arsenal, după mai multe evoluţii impresionante pentru BVB.

Lehmann s-a dezvoltat într-un jucător important la Arsenal şi a jucat în mai mult de 100 de meciuri pentru clubul londonez, înainte să îşi piardă locul de titular în faţa lui Manuel Almunia. În vara lui 2008 s-a transferat la Stuttgart, formaţie cu care este la un pas de grupele Ligii Campionilor, după 2-0 la Timişoara, în prima manşă a play-off-ului competiţiei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: VfB Stuttgart
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close