Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adrian Porumboiu, reacție la anunțul veștii morții lui Wesley Lopes

Adrian Porumboiu, reacție la anunțul veștii morții lui Wesley Lopes

adrian-porumboiu-verdict-dur-nu-batem-in-feroe-334465.jpg
23 Aug 2016   •   11:34

Intrat în direct prin telefon, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, Adrian Porumboiu a fost șocat de vestea morții lui Wesley și spune că acesta nu a avut niciodată probleme cu inima.

”Am aflat și eu. Regretul este enorm. Cred că a murit unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-a avut România. Pentru mine este surprinzător, eu l-am văzut ca o forță, era de o rezistență incredibilă. Sunt șocat. Nu a avut niciodată probleme cu inima, chiar dacă nu dormea deloc, la antrenamente era sută la sută. Controalele se făceau la Iași, la București, la arabi nu s-a făcut transferul fără vizita medicală. Nu am auzit niciodată să aibă probleme cu inima.

E păcat, nu era nimic care să prevestească așa ceva. Avea o forță foarte mare. E mare păcat. A fost un jucător emblematic, nu știu ce să zic, după ce a fost echipa desființată acum se duc și jucătorii, e trist. Wesley e singurul fotbalist de la Vaslui care și-a scos dublu banii investiți în el. Unul dintre marile lui regrete era că nu a putut să ia titlul cu Vaslui. Wesley era un jucător care încânta atunci când intra pe teren”, a declarat Adrian Porumboiu, la Digi Sport Matinal.

×
Subiecte în articol: Adrian Porumboiu
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close