Antena 3 CNN Sport Fotbal extern 35.000 de oameni l-au plâns pe Enke în centrul oraşului Hanovra

35.000 de oameni l-au plâns pe Enke în centrul oraşului Hanovra

35.000 de oameni l-au plâns pe Enke în centrul oraşului Hanovra
12 Noi 2009   •   15:06

Moartea lui Robert Enke nu a fost trecută cu vederea în oraşul în care fostul portar a jucat în ultimii cinci ani. 35.000 de persoane şi-au adus ultimul omagiu pentru germanul care s-a sinucis marţi aruncându-se în faţa unui tren, în oraşul Hanovra. Oficialii Federaţiei Germane de Fotbal şi oamenii de fotbal din Germania şi-au exprimat, deja, şocul şi durerea pentru pierderea internaţionalului de 32 de ani.
Miercuri, fanii au participat la o slujbă religioasă în centrul oraşului, în timpul căreia s-au rugat pentru sufletul celui pierdut. Cei care au mers la slujbă au trecut, apoi, pe la stadionul lui Hannover 96, unde au lăsat flori şi mesaje de condoleanţe.
Robert Enke juca la Hannover 96 din 2005, fiind căpitan de echipă. De asemenea, Enke avea opt prezenţe în naţionala Germaniei şi îi fusese promisă prezenţa în lotul de la CM din Africa de Sud. De-a lungul timpului, germanul a mai jucat la Borussia Monchengladbach, Benfica Lisabosa, FC Barcelona, Fenerbahce Istanbul şi Tenerife. Cu toate acestea, cariera i-a fost decisiv influenţată de o boală psihică pe care o avea, "teama acută de eşec", potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sinucidere
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close