Antena 3 CNN Sport Formula 1. Marele Premiu din Singapore va avea loc în acest weekend. Cătălin Ghigea: „Este prima cursă nocturnă”

Formula 1. Marele Premiu din Singapore va avea loc în acest weekend. Cătălin Ghigea: „Este prima cursă nocturnă”

formula 1
Cursa pentru Marele Premiu din Singapore se va desfășura în acest weekend / Sursa foto: Profimedia Images
de Roxana Mihăiescu    |    19 Sep 2024   •   10:30

Cătălin Ghigea a vorbit, în direct la Antena 3 CNN, despre cursa Formula 1 din acest weekend, care va avea loc la Singapore.

În weekendul 20 - 22 septembrie, pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările și cursa Marelui Premiu din Singapore. Cea de-a 18 cursă a sezonului este LIVE.

Cătălin Ghigea a vorbit despre noua cursă care va avea loc în acest weekend.

„Avem o nouă cursă și este iarăși o cursă pe un circuit stradal. Se întâmplă în Singapore, e o cursă nocturnă, este prima cursă nocturnă pe care Formula 1 a avut-o.

Este o experiență unică, evident, trei antrenamente libere, nu avem weekend de sprint. Telespectatorii ar trebui să fie atenți la ore, pentru că sunt un pic schimbate față de ce avem de obicei. Două antrenamente libere vineri, un antrenament liber sâmbătă și, evident, calificările la 15:45 pe Antena 3 CNN și pe Antena PLAY și apoi cursa duminică, de la 14:45, pe Antena 1.

Este o cursă foarte interesantă, mai ales că anul acesta este un an pe care nu l-am mai avut de mult timp în Formula 1”, a declarat Cătălin Ghigea, comentator F1, în direct la Antena 3 CNN.

Totodată, acesta a vorbit și despre Oscar Piastri, cel care a câștigat Grand Prix-ul Azerbaidjanului.

„A câștigat cursa, a plecat de pe locul doi. Noi chiar am spus înainte de cursă că este favorit și el a câștigat.

Mai avem șapte curse și odată cu Bakul s-a întâmplat ceva foarte important. McLaren a trecut pe locul unu în clasamentul constructorilor și a întrerupt o serie de 55 de mari premii pentru Redbull în fruntea acestui clasament. Recordul, bineînțeles, aparține în continuare celor de la Mercedes care au 58 de mari premii consecutive în care au fost la conducerea acestui acestui clasament.

McLaren a trecut pe primul loc, are un avans de 20 de puncte. Titlul la constructori pare să fie din ce în ce mai aproape de McLaren, 476 de puncte pentru McLaren, 20 de puncte în fața celor de la Redbull, însă nici Ferrari nu este foarte departe. 

Dacă ne uităm între locul doi și locul trei. Redbull are șanse, între ghilimele, să nu prindă nici locul doi dacă lucrurile continuă să meargă așa cum au făcut-o până acum”, a mai completat Cătălin Ghigea.

Program Marele Premiu din Singapore

Vineri, 20 septembrie, de la ora 12:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 16:00, va avea loc a doua sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 21 septembrie, de la 12:30 va avea loc a treia sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 16:00, vor avea loc calificările Marelui Premiu din Singapore, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY. Sesiunea de calificări va fi pregătită în studio începând cu ora 15:45.

Duminică, 21 septembrie, de la 15:00 va avea loc cursa Marelui Premiu din Singapore, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Cursa va fi pregătită în studio începând cu ora 14:45.

Antena este casa Formula 1 în România pentru următorii trei ani. Toate cele 24 de curse pline de adrenalină pot fi urmărite pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

×
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close