Antena 3 CNN Sport Euro 2024: Un fost premier al Georgiei vrea să ofere o recompesă uriaşă naţionalei de fotbal, dacă va trece de Spania

Euro 2024: Un fost premier al Georgiei vrea să ofere o recompesă uriaşă naţionalei de fotbal, dacă va trece de Spania

Euro 2024: Un fost premier al Georgiei vrea să ofere o recompesă uriaşă naţionalei de fotbal, dacă va trece de Spania
Bidzina Ivanishvili, fostul prim-ministru al Georgiei, oferă o recompensă uriașă echipei naţionale. Sursa foto: Hepta | Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iun 2024   •   21:37

Bidzina Ivanishvili, fostul prim-ministru al Georgiei, a anunțat că va acorda un bonus financiar de 10 milioane de dolari echipei naționale de fotbal, în urma calificării istorice în fazele eliminatorii ale EURO 2024. Mai mult, el va dubla suma dacă jucătorii vor obține cu o victorie împotriva Spaniei, duminică, în optimile de finală, relatează AFP.

Bidzina Ivanishvili, a cărui avere este estimată la 4,9 miliarde de dolari, a confirmat bonusul printr-o declaraţie difuzată, joi, de Imedi TV şi a precizat că o sumă la fel de mare va fi plătită echipei dacă Georgia va învinge Spania

Georgia se află la prima participare la un turneu major de fotbal şi a reușit calificarea în fazele eliminatorii ale Euro 2024, un succes care a depășit toate așteptările.

Georgia și-a asigurat locul în optimi după o victorie surprinzătoare cu 2-0 împotriva Portugaliei şi s-a calificat pentru prima dată la Campionatul European ca națiune independentă, deși trei jucători din această țară au câștigat ediția inaugurală a competiției în 1960, dar ca jucători ai URSS.

Elevii lui Willy Sagnol au o probă grea în optimi, vor întâlni „Furia Roja”, care a avut un parcurs impecabil în grupe.

Meciul dintre cele două formații se dispută duminică, 30 iunie, de la ora 22:00, pe Cologne Stadium, din Koln.

EURO 2024: Precizările FRF privind achiziția biletelor pentru meciul România - Olanda din optimi

UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile pentru meciul România - Olanda, din optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2024. Cu toate acestea, UEFA a anunțat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase cu două zile înainte.

Federația Română de fotbal (FRF) a transmis, vineri seara, detalii cu privire la procedura de achiziție a biletelor pentru meciul din optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2024, în care România va întâlni Olanda.

Partida este programată marți, 2 iulie, de la ora locală 18:00, pe stadionul din Munchen.

Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 64.000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfășurare a acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru fiecare dintre echipele calificate în faza optimilor de finală. Restul biletelor au fost vândute deja înainte de a se cunoaște echipele participante la această fază a competiției.

„În încercarea de a răspunde cererii mari de bilete din partea suporterilor români, Federația Română de Fotbal a solicitat suplimentarea numărului de bilete rezervate pentru fanii români. Cu toate acestea, UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile. Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare încă din decembrie 2023, iar cererea a fost extrem de mare.

Cu toate acestea, UEFA a anunțat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase cu două zile înainte de meci. Aceste bilete sunt cele care au fost rezervate țărilor participante la această partidă, dar care nu au fost revendicate de suporterii prezenți la meciurile din faza grupelor”, transmite FRF.

FRF îi îndeamnă pe toți suporterii români interesați să fie vigilenți și să încerce să achiziționeze biletele disponibile în această ultimă rundă de vânzare. 

Suporterii sunt încurajați să urmărească anunțurile oficiale pentru a fi la curent cu ultimele informații privind disponibilitatea biletelor.

×
Subiecte în articol: EURO 2024 Croatia Spania meci de fotbal
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cod galben de caniculă în România. Județele vizate de alerta meteo ANM
x close