Antena 3 CNN Sport EURO 2024: Franța a învins Belgia cu 1-0 și s-a calificat în sferturile de finală

EURO 2024: Franța a învins Belgia cu 1-0 și s-a calificat în sferturile de finală

euro 2024 franta facebook euro 2024
Franța s-a impus cu 1-0 și își așteaptă adversarul din sferturi | Sursă foto: Facebook
de Andreea Ştefan    |    01 Iul 2024   •   21:17

Selecționata Franței s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a învins echipa Belgiei cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Dusseldorf Arena.

Într-o primă repriză fără mari valențe tehnice, Belgia a avut prima ocazie importantă în minutul 24, când șutul lui De Bruyne a fost parat de Mike Maignan.

Franța a avut apoi șansele sale: Marcus Thuram a ratat o lovitură de cap din careu, respinsă de Casteels în minutul 33, iar Tchouameni a irosit două ocazii – un șut puțin peste poartă de la marginea careului în minutul 45 și un șut de la distanță în minutul 49, respins în corner de Casteels.

În minutul 61, Theo Hernandez a blocat excelent un șut al lui Carrasco în careu, iar Maignan a intervenit extraordinar în fața lui Lukaku în minutul 71.

Saliba a trimis puțin pe lângă poartă în minutul 74, anticipând parcă autogolul lui Vertonghen din minutul 85, când fundașul belgian a deviat în propria poartă șutul lui Kolo-Muani.

Franța s-a impus cu 1-0 și își așteaptă adversarul din sferturi.

România joacă marți în optimile EURO 2024

În optimile EURO 2024 „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor întâlni Olanda. Partida este programată marți, 2 iulie, de la ora locală 18:00, pe stadionul din Munchen.

EURO 2024: Precizările FRF privind achiziția biletelor pentru meciul România - Olanda din optimi

UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile pentru meciul România - Olanda, din optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2024. Cu toate acestea, UEFA a anunțat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase cu două zile înainte.

Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 64.000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfășurare a acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru fiecare dintre echipele calificate în faza optimilor de finală. Restul biletelor au fost vândute deja înainte de a se cunoaște echipele participante la această fază a competiției.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Statul a îndatorat fiecare român cu 5.400 e euro. Ce a făcut cu banii
x close