Antena 3 CNN Sport Euro 2024: Un fan croat a fost muşcat de o femeie care voia tricoul lui Luka Ivanusec

Euro 2024: Un fan croat a fost muşcat de o femeie care voia tricoul lui Luka Ivanusec

Euro 2024: Un fan croat a fost muşcat de o femeie care voia tricoul lui Luka Ivanusec
Un suporter al naţionalei Croaţiei susţine, muşcat de o femeie care i-a smuls tricoul primit de la Luka Ivanusec. Sursa Foto: Instagram -volimhrvatsku
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iun 2024   •   21:35

Un suporter al naţionalei Croaţiei susţine că a fost muşcat de o femeie care i-a smuls tricoul pe care tocmai îl luase de la Luka Ivanusec, după meciul cu Italia, scor 1-1, luni, la Euro 2024, relatează RMC Sport.

Incidentul s-a petrecut pe stadionul din Leipzig, după ce Italia a obţinut un egal datorită unui gol marcat în minutul 90+8,

Lenard Barisic, un suporter al naţionalei Croaţiei, a crezut că se va consola când a prins tricoul aruncat de Luka Ivanusec în tribuna suporterilor croaţi.

În scurt timp, însă, totul s-a transformat într-o bătaie. Mai exact, fanul în vârstă de 20 de ani, membru al grupării de suporteri Croatians Guards, susţine că a fost atacat de trei persoane, inclusiv de o femeie care l-a muşcat până la sânge de umărul drept în încercarea de a lua tricoul râvnit.

Tânărul a postat pe reţelele de socializare rezultatul dureros al luptei, iar incidentul a fost raportat poliţiei germane.

Cazul a fost relatat şi în presa croată şi chiar a ajuns la urechile lui Ivanusec. Mijlocaşul ofensiv al echipei Feyenoord Rotterdam şi-a exprimat consternarea faţă de turnura evenimentelor.

"Îmi pare rău că s-a întâmplat asta, îl voi contacta pe Lenard şi el va primi un tricou", a scris el într-un mesaj privat trimis către Volim Hrvatsku, care a decis să joace rolul de intermediar între cele două părţi. "Salut Lenard, îmi pare rău pentru situaţia care s-a întâmplat după meci, sper că totul este bine, anunţă-mă cum putem să ne asigurăm că primeşti tricoul lui Luka cu mărimea ta", a notat administratorul contului, înainte de a anunţa că Lenard va primi în curând un nou tricou.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Love Croatia (@volimhrvatsku)

×
Subiecte în articol: EURO 2024 Croatia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Congresul USR decide cum se împarte puterea sub șefia Elenei Lasconi
x close