Antena 3 CNN Sport Fotbalistul român poate deveni cel mai scump transfer din istorie. Ce decizie au luat italienii

Fotbalistul român poate deveni cel mai scump transfer din istorie. Ce decizie au luat italienii

echipa nationala meci kosovo romania
Victorie a României în meciul cu Kosovo. Sursa foto: Facebook/ Echipa națională de fotbal a României
de Mihai Paul    |    16 Sep 2024   •   16:48

Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man, mai exact 30 de milioane de euro, dublând astfel suma pentru crae italienii ar fi dorit să+l vândă pe internaţionalul român. Dennis Man a avut un start fulminant de sezon, reuşind şi evoluţii de senzaţie cu naţionala României în cele două partide din Liga Naţiunilor.

Dennis Man a reușit două goluri pentru Parma în primele 3 etape din Serie A şi a marcat un gol superb pentru națională în meciul cu Kosovo, scor 3-0, în Liga Națiunilor.

Dennis Man este în acest moment pe lista de transfer al celor de la Lyon, Ajax și Borussia Dortmund fiind propus și la Juventus.

Publicaţia italiană Corriere dello Sport relatează că Parma urmăreşte o lovitură de proporții pe piaţa transferurilor şi i-a dublat prețul lui Dennis Man. Astfel, românul este evaluat acum la 30 de milioane de euro.

"Dennis Man, pe piața transferurilor: prețul s-a dublat și o poveste despre un club din Serie A apare. Fotbalistul celor de la Parma ține capul de afiș pe piața transferurilor: este evaluat la aproape 30 de milioane de euro și în curând ar putea fi declanșată o licitație internațională pentru el",  a publicat Corriere dello Sport.

"Cel care a împins-o pe Parma de la spate în sezonul trecut a fost jucătorul lunii august în Serie A. E un moment magic pentru Dennis Man. Românul născut în 1998 este unul dintre protagoniștii de pe piața internațională a transferurilor.

Meciul cu AC Milan l-a propulsat pe Man care a devenit unul dintre cei mai căutați jucători din Seruie A. pARMAa plătit pentru el 15 milioane de euro și a stabilit un preț de plecare al negocierilor de 30 de milioane de euro. Sunt multe cluburi italiene interesate de jucător. AC Milan a avut, în trecut, discuții directe cu Parma în privința lui", mai scrie sursa citată.

 

×
Subiecte în articol: Denis Man transfer dennis man parma
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close