Antena 3 CNN Sport David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 de metri de la Campionatele Mondiale de Natație

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 de metri de la Campionatele Mondiale de Natație

Românul David Popovici s-a calificat luni în finala probei de 200 de metri liber din cadrul Campionatelor Mondiale de Nataţie din Japonia.

David Popovici profimedia images
David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 de metri de la Campionatele Mondiale de Natație Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    24 Iul 2023   •   15:51

David Popovici a obţinut calificarea în finala probei de 200 de metri liber din cadrul Campionatelor Mondiale de la Fukuoka, Japonia. 

Românul a terminat cursa cu timpul de 1:44:70, cel mai bun din semifinale.

Finala probei de 200 de metri liber va avea loc marţi, iar Popovici este considerat favorit al cursei. În Japonia, românul va mai concura în cursa de 100 de metri, potrivit Mediafax.

Anul trecut, David Popovici a cucerit medaliile de aur la Campionatul Mondial de la Budapesta, dar și la Campionatul European de la Roma, în probele de 100 de metri și 200 de metri liber. 

Citeşte şi: David Popovici s-a calificat în semifinale la 200 metri liber, la Campionatul Mondial de Natație din Japonia

Totodată, la competiția din Italia, Popovici a stabilit un nou record mondial în proba de 100 metri liber, oprind cronometrul la 46.86 secunde.

×
Subiecte în articol: David Popovici
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close