Antena 3 CNN Sport Acuzații grave la adresa lui Dani Alves! O tânără susține că a fost agresată de fostul fotbalist de la FC Barcelona

Acuzații grave la adresa lui Dani Alves! O tânără susține că a fost agresată de fostul fotbalist de la FC Barcelona

Dani Alves, fostul fotbalist de la FC Barcelona, se confruntă cu acuzații grave. O tânără a mărturisit că a fost agresată de sportiv, iar acum, Parchetul spaniol cere o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru Alves.

Alves
Acuzații grave la adresa lui Dani Alves! O tânără susține că a fost agresată sexual de fostul fotbalist de la FC Barcelona Sursa foto: hepta
de Roxana Mihăiescu    |    23 Noi 2023   •   23:40

O tânără l-a acuzat pe fotbalistul brazilian, în vârstă de 40 de ani, că a violat-o într-o toaletă a unei discoteci din Barcelona, la sfârșitul lunii decembrie, a aflat joi AFP de la ministerul public, informează Agerpres.

Parchestul spaniol cere o pedeapsă de nouă ani și mai cere ca reclamantei să i se plătească despăgubiri în valoare de 150.000 de euro şi interdicţia (pentru Alves) de a se apropia de ea.

Citește și: Neymar, acuzat de o fostă angajată, mamă a patru copii, că a exploatat-o și că nu a plătit-o pentru munca depusă

Până acum, Tribunalul din Barcelona a respins deja de două ori cererea de eliberare din închisoarea a fostului fotbalist al FC Barcelona, care a încercat să-și schimbe versiunea a ceea ce s-a întâmplat de mai multe ori.

Dani Alves are posibilitatea de a încheia un acord, înainte de începerea procesului, recunoscându-și vina și încercând să ajungă la un acord pentru a reduce semnificativ pedeapsa cu închisoarea.

Fostul fotbalist urmează să fie judecat în acest caz la o dată care nu a fost încă stabilită.El spune că  nu a întâlnit-o niciodată pe reclamantă.

 

×
Subiecte în articol: Dani Alves acuzatii agresiune sexuala
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close