Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Unul dintre cei mai importanţi jucători costaricani va rata Cupa Mondială

Unul dintre cei mai importanţi jucători costaricani va rata Cupa Mondială

aaa.jpg
de M.T.    |    30 Mai 2014   •   09:57

Lovitură grea pentru Costa Rica, echipă care a pierdut unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi înaintea Cupei Mondiale din Brazilia.

Experimentatul atacant Alvaro Saborio a suferit o accidentare la al cincilea metatars de la piciorul drept şi va lipsi de pe teren între trei şi patru luni, a anunţat clubul Real Salt Lake, cel pentru care evoluează jucătorul.

În vârstă de 32 de ani, Saborio a marcat de 32 de ori în 93 de meciuri pentru echipa naţională, alături de care a fost prezent la Cupa Mondială din 2006.

Selecţionerul naţionalei costaricane, Jorge Luis Pinto, a declarat că nu va convoca un alt jucător, în condiţiile în care nu a decis încă lotul definitiv de 23 pentru turneul final.

Absenţa lui Saborio este a doua pierdere importantă pentru Costa Rica, după ce Bryan Oviedo, jucătorul celor de la Everton, şi-a rupt piciorul în luna ianuarie, într-un meci de Premier League.

La Cupa Mondială din Brazilia, Costa Rica face parte din grupa D, cea mai dificilă a turneului final, alături de fostele campioane mondiale Uruguay, Anglia şi Italia.

×
Citește mai multe din Cupa Mondială
» Vezi toate știrile din Cupa Mondială
Cele mai noi știri
Parteneri
x close