Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Spaniolii, încrezători: "Avem o şansă mare de a câştiga Cupa Mondială"

Spaniolii, încrezători: "Avem o şansă mare de a câştiga Cupa Mondială"

Spaniolii, încrezători: "Avem o şansă mare de a câştiga Cupa Mondială"
09 Iun 2010   •   13:48

Fernando Torres, unul dintre cei doi atacanţi de calibru pe care Spania se bazează la Cupa Mondială, îşi doreşte ca victoria, 6-0, cu Polonia să nu aibă un efect nedorit asupra colegilor. Atacantul lui Liverpool crede, însă, că euforia va fi ţinută bine în frâu şi Spania are şanse foarte mari să câştige Cupa Mondială.
"Poate că vom avea zilele acestea un optimism excesiv şi euforie, dar trebuie să ne dăm seama că acest lucru poate dăuna. Trebuie să gândim limpede şi să luăm ca exemplu partidele cu Arabia Saudită şi Coreea ce Sud. Ştim totuşi că dacă jucăm aşa, este greu să pierdem. Avem o şansă mare de a câştiga Cupa Mondială", a declarat "El Nino" Torres, pentru goal.com.
Marcator al golului cu numărul cinci al echipei sale în partida de marţi cu Polonia, Torres este mulţumit că a revenit cu bine după o perioadă de două luni de absenţă din cauza unei accidentări.
"Am avut două luni în care nu am jucat, chiar am vrut să joc dar genunchii u s-au refăcut la fel de repede cum am sperat şi am fost nevoit să aştept. A fost frumos să marchez la revenire deoarece atunci când ai perioade mai lungi fără joc vii cu o dorinţă mai mare ca oricând.", a conchis Torres.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 nationala Spaniei Fernando Torres
Citește mai multe din Cupa Mondială
» Vezi toate știrile din Cupa Mondială
Cele mai noi știri
Parteneri
x close