Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Raymond Domenech: ?Ne-am propus să blocăm jocul Uruguay-ului şi am reuşit?

Raymond Domenech: ?Ne-am propus să blocăm jocul Uruguay-ului şi am reuşit?

Raymond Domenech: ?Ne-am propus să blocăm jocul Uruguay-ului şi am reuşit?
12 Iun 2010   •   13:19

Selecţionerul vicecampioanei mondiale Franţa a recunoscut la conferinţa de presă de după remiza albă cu Uruguay că unul dintre scopurile importante ale echipei sale a fost să nu primească gol. Cu toate că naţionala ?Cocoşului Galic? a arătat o faţă mult sub nivelul pretenţiilor fanilor, Domenech nu este deranjat de jocul urât şi laudă jocul colectiv al echipei.
"Având în vedere jocul, este frustrant. Putem spune că ar fi trebuit să marcăm un gol la un moment dat, însă nici nu am dorit să le oferim posibilitatea să plece pe contraatac. Au fost câteva lucruri pozitive. Am avut ritm, am fost performanţi din punct de vedere colectiv, având în vedere că am blocat jocul Uruguayului. I-am împiedicat să joace", a declarat Domenech după partidă, potrivit Mediafax.

Căpitanul echipei, Patrice Evra, este sigur că meciurile următoare, cu Africa de Sud şi cu Mexic, vor fi mult mai inspirate pentru ?Les Bleus?.
?A fost primul meci, trebuia să-l câştigăm, dar sunt încrezător pentru ceea ce va urma. Am dominat jocul, ar fi trebuit să câştigăm în această seară", a spus Evra.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Citește mai multe din Cupa Mondială
» Vezi toate știrile din Cupa Mondială
Cele mai noi știri
Parteneri
x close