Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Park Ji-Sung: Trecutul o dovedeşte - Coreea de Sud e cea mai bună echipă a Asiei

Park Ji-Sung: Trecutul o dovedeşte - Coreea de Sud e cea mai bună echipă a Asiei

Park Ji-Sung: Trecutul o dovedeşte - Coreea de Sud e cea mai bună echipă a Asiei
10 Mar 2010   •   13:08

Căpitan al Coreei de Sud şi jucător la unul dintre cele mai mari cluburi ale lumii, Manchester United, Park Ji-Sung este foarte încrezător în şansele echipei lui înainte de începerea Cupei Mondiale din Africa de Sud. Liderul coreenilor consideră că echipa peninsulară este cea mai puternică de pe continentul asiatic, lucru pe care l-a dovedit în nenumărate confruntări.
"Împotriva echipelor Japoniei şi oricăror alte ţări din Asia am avut rezultate bune şi consideră că trecutul dovedeşte că suntem cea mai bună echipă din Asia", a declarat jucătorul lui United într-un interviu, potrivit goal.com.
Încă sub impresia puternică lăsată de semifinala de pe teren propriu, de la Cupa Mondială din 2002, Park este convins că face parte dintr-o echipă care îşi poate propune înalta performanţă. Mai mult, ei i-a şi nominalizat pe Lee Chung-Yong (de la Bolton Wanderers) şi Ki Sung-Yong (de la Celtic Glasgow), spunând despre ei că au un viitor strălucit în faţă.
"În calificările pentru Cupa Mondială, Lee şi Ki au jucat foarte bine şi mă aştept să îşi arate abilităţile în Africa de Sud", a conchis mijlocaşul pentru sursa citată.
Coreea de Sud este repartizată la Cupa Mondială într-o grupă în care se mai află Argentina, Nigeria şi Grecia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 coreea de sud nationala
Citește mai multe din Cupa Mondială
» Vezi toate știrile din Cupa Mondială
Cele mai noi știri
Parteneri
x close