Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Marcello Lippi: Tot ce ne interesează este ca Italia să câştige iar Cupa Mondială

Marcello Lippi: Tot ce ne interesează este ca Italia să câştige iar Cupa Mondială

Marcello Lippi: Tot ce ne interesează este ca Italia să câştige iar Cupa Mondială
04 Feb 2010   •   17:42

Selecţionerul "Squadrei Azzura", Marcello Lippi, face eforturi mari pentru a aduce alături de el în Africa de Sud cea mai bună echipă pe care o poate da Italia. Campioni mondiali în Germania 2006, italienii nici nu concep să nu îşi păstreze trofeul, dar Lippi nu se teme pentru postul său. Tehnicianul susţine că are o singură grijă, aceea de a alege cel mai bun loc pentru Cupa Mondială. Spre norocul său, Lippi anunţă că jucătorii au aceeaşi determinare pe care o aveau şi în urmă cu patru ani.
"Mă gândesc la Cupa Mondială din Africa de Sud şi trebuie să recunosc că văd o mare determinare din partea jucătorilor, care vor să trăiască aceleaşi emoţii ca în 2006. Nu mă gândesc la viitorul meu. Contează doar Cupa Mondială. Nu mă interesează decât să avem un turneu bun.", a declarat Lippi în presa italiană.
Lippi spune că nu mai are foarte multe dubii în privinţa lotului pe care îl va deplasa în Africa de Sud, doar şase sau şapte locuri fiind în balanţă în acest moment.
"Am multe idei în cap, 70% din lot este deja stabilit. Mai sunt şase sau şapte posturi pe care trebuie să mă mai decid", a încheiat Marcello Lippi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Mondiala nationala italiei
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close