Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Lehmann îi atacă pe portarii naţionalei Germaniei: "Eu sunt soluţia ideală pentru Mondial"

Lehmann îi atacă pe portarii naţionalei Germaniei: "Eu sunt soluţia ideală pentru Mondial"

Lehmann îi atacă pe portarii naţionalei Germaniei: "Eu sunt soluţia ideală pentru Mondial"
12 Mar 2010   •   15:18

Fostul portar al naţionalei Germaniei şi al lui Arsenal Londra devine tot mai excentric pe măsură ce trec anii. În vârstă de 40 de ani, goalkeeperul care a urinat în spatele unui panou publicitar în turul acestui campionat în timpul unui meci al echipei sale, Stuttgart, îi critică pe Rene Adler şi Manuel Neuer. Cei doi portari aflaţi în graţiile selecţionerului Joachim Low, crede Lehmann, au prea puţină experienţă pentru a apăra la un turneu final, iar locul între buturi ar trebui să îi revină lui.

"Cred că un portar ca mine ar fi perfect. Cu condiţia desigur de a intra în intervalul definit de selecţioner, care este de a avea între 30 şi 35 de ani. Un portar ca acesta nu există în Germania. Dacă ne dorin să câştigăm Cupa Mondială, acest lucru nu va fi deloc uşor cu jucători relativ neexperimentaţi. Adler şi Neuer nu au evoluat în Liga Campionilor şi nu joacă în mod constant la cel mai înalt nivel", a declarat gardianul buturilor lui VfB Stuttgart în presa germană.
Lehmann a fost titularul postului de portar în naţionala germaniei după retragerea legendarului Oliver Kahn şi a apărat la Cupa Mondială din 2006 şi Campionatul European din 2008.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 Nationala Germaniei
Citește mai multe din Cupa Mondială
» Vezi toate știrile din Cupa Mondială
Cele mai noi știri
Parteneri
x close