Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Japonezii se tem de Cupa Mondială. "Suporterii să-i huiduie pe jucători, poate îi trezesc"

Japonezii se tem de Cupa Mondială. "Suporterii să-i huiduie pe jucători, poate îi trezesc"

Japonezii se tem de Cupa Mondială. "Suporterii să-i huiduie pe jucători, poate îi trezesc"
07 Feb 2010   •   20:24

Preşedintele Federaţiei Japoneze de Fotbal, Motoaki Inukai, a venit cu o soluţie foarte ciudată pentru a readuce echipa naţională pe linia de plutire înainte de Cupa Mondială din vară. Oficialul nipon le-a cerut suporterilor să huiduie echipa din toate puterile la meciurile amicale rămase pentru a-i readuce la realitate pe jucători. Inukai se teme că, dacă jocul echipei nu se îmbunătăţeşte, Cupa Mondială ar putea deveni un prilej de ruşine pentru Japonia.
"Vreau ca suporterii să huiduie din toate puterile. Este bine pentru jucători. Avem probleme, în ultimele 180 de minute nu am marcat nici un gol. Dacă jucăm aşa la Cupa Mondială nu avem nici o şansă", a declarat Inukai pentru goal.com.
Japonia a remizat duminică, scor 0-0, cu China în primul meci de la campionatele Asiei de Est, iar suporterii au apostrofat serios echipa spre sfârşitul partidei disputate pe stadionul Ajinomoto din Tokyo. În urmă cu doar trei zile, Japonia mai înregistrase un rezultat de egalitate, 0-0, cu naţionala Venezuelei.
Echipa naţională a Japoniei este repartizată în Grupa E a Cupei Mondiale din Africa de Sud, cu Olanda, Danemarca şi Camerun.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 FIFA
Citește mai multe din Cupa Mondială
» Vezi toate știrile din Cupa Mondială
Cele mai noi știri
Parteneri
x close