Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Del Bosque: Valdes are încă şanse să debuteze în naţionala Spaniei la Cupa Mondială

Del Bosque: Valdes are încă şanse să debuteze în naţionala Spaniei la Cupa Mondială

Del Bosque: Valdes are încă şanse să debuteze în naţionala Spaniei la Cupa Mondială
12 Mar 2010   •   12:24

Victor Valdes, în vârstă de 28 de ani, este cel mai de succes portar din istoria Barcelonei, cel puţin din punct de vedere al titlurilor cucerite. Cu toate acestea, el nu a jucat încă nici un minut pentru naţionala Spaniei, iar selecţionerul Vicente Del Bosque nu este convins dacă să îl cheme în lot la Cupa Mondială din Africa de Sud. Antrenorul a subliniat însă că Valdes are şanse la un loc în lot ca oricine altcineva.
Învingător de trei ori în Primera Division, de două ori în Liga Campionilor şi o dată în Cupa Spaniei cu Barcelona, Valdes are mai multe onoruri decât orice alt portar în istoria grupării catalane. Cu toate acestea, goalkeeperul care se apropie deja de 28 de ani este ţinut în afara lotului de fiecare antrenor al Spaniei, ce-i drept în spatele unor jucători precum Iker Casillas, Pepe Reina sau Andres Palop. În aceste condiţii, Valdes şi-a pierdut speranţele să mai deputeze pentru Spania.Totuşi, Del Bosque îl asigură că uşa nu este închisă.
"Avem mulţi jucători pe acest post şi nu a fost nevoie încă să îl chem pe Valdes, avem portari buni. Totuşi Valdes are nişte cifre de invidiat, Barca a câştigat multe trofee sezonul trecut. Îl încurajez să lucreze în continuare pentru că uşile nu sunt închise pentru nimeni.", a declarat Vicente Del Bosque, potrivit goal.com.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 nationala Spaniei FC Barcelona
Citește mai multe din Cupa Mondială
» Vezi toate știrile din Cupa Mondială
Cele mai noi știri
Parteneri
x close