Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Cruyff: Anglia, Franța și Italia au participat la acest campionat mondial?

Cruyff: Anglia, Franța și Italia au participat la acest campionat mondial?

Cruyff: Anglia, Franța și Italia au participat la acest campionat mondial?
11 Iul 2010   •   21:08

Cel mai mare fotbalist olandez din toate timpurile, Johan Cruyff, a fost acid atunci când a vorbit despre unele dintre echipele de la care se așteptau performanțe mari în Africa de Sud dar care au eșuat lamentabil. Italia și Franța, dar și Anglia și Brazilia, l-au dezamăgit pe Cruyff, finalist al Cupei Mondiale cu Olanda în 1974.
?Sunt unele echipe de care nici nu-mi aduc aminte dacă au jucat în Africa de Sud. Și acest lucru este o mare dezamăgire. Este trist pentru aceste țări. Dacă te duci la Cupa Mondială, poate fi o șansă unică în viață pentru tine, așa că fă ceva ce te va face mândru. Și nu au reușit asta Franța, Italia și Anglia, este mare păcat?, a declarat Cruyff pentru goal.com.
Cât despre Brazilia, favorita multora la câștigarea Cupei Mondiale, Cruyff este dezamăgit că stilul de joc sărac al echipei a privat spectatorii de fotbalul pe care și-l doreau.
?Comparând Olanda cu Brazilia, trebuie să admiți că Brazilia este o țară uriașă, ca populație. În tinerețe eroii mei erau din Brizilia, jucători care îți rămâneau în minte. Dar dacă te gândești la echipa lor de azi, și te uiți la mijlocul terenului, deja le-am uitat numele jucătorilor. Asta înseamnă că nu au jucat nimic. Dar Brazilia are jucători, stilul de joc trebuia însă să fie deschis?, a spus olandezul.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close