Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Caracatiţa Paul a ales Spania drept campioană mondială şi Germania pe locul 3

Caracatiţa Paul a ales Spania drept campioană mondială şi Germania pe locul 3

Caracatiţa Paul a ales Spania drept campioană mondială şi Germania pe locul 3
09 Iul 2010   •   13:26

Caracatiţa Paul a făcut, vineri, ultimele pronosticuri pentru Cupa Mondială din Africa de Sud, într-o transmisiune live pe internet.

După ce a prezis corect toate rezultatele Germaniei de până acum, inclusiv eliminarea din semifinale în faţa Spaniei, Paul le-a mai făcut o bucurie ibericilor, pe care i-a ales drept învingători în finala cu Olanda. Singura dilemă pentru microbişti şi în special pentru pariori este dacă se va îndeplini primul pronostic al caracatiţei în care nu este implicată echipa Germaniei.

Paul a ghicit victoriile Germaniei cU Ghana, Australia, Anglia şi Argentina, precum şi înfrângerile cu Serbia şi Spania. Spre consolarea nemţilor, Paul a prezis că aceştia vor învinge în finala mică, programată sâmbătă, naţionala Uruguay şi că vor obţine astfel locul trei la Cupa Mondială.

Paul a fost apoi invitat să aleagă şi finalista, deşi până acum nu a oferit pronosticuri pentru alte meciuri decât cele în care a fost implicată Germania. Conform ritualului, două recipiente transparente, care conţin mâncare şi care au fost "ornate" cu steagurile Olandei şi Spaniei, au fost cufundate în acvariul caracatiţei, iar aceasta a ales câştigătoarea Spania deschizând capacul cutiei şi luând mâncarea din ea.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Citește mai multe din Cupa Mondială
» Vezi toate știrile din Cupa Mondială
Cele mai noi știri
Parteneri
x close