Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Căpitanul englez Rio Ferdinand se accidentează la genunchi şi are mari şanse să rateze CM

Căpitanul englez Rio Ferdinand se accidentează la genunchi şi are mari şanse să rateze CM

Căpitanul englez Rio Ferdinand se accidentează la genunchi şi are mari şanse să rateze CM
04 Iun 2010   •   19:33

Anglia este lovită de ghinion la doar o săptămână de începerea Cupei Mondiale din Africa de Sud. Căpitanul de 31 de ani al echipei, Rio Ferdinand, s-a accidentat la genunchi la un antrenament de vineri de la Johannesburg şi are mari şanse să rateze turneul final. Căpitan al Angliei în Africa de Sud ar urma să fie Steven Gerrard.
Lovit la antrenamentul echipei, fundaşul lui Manchester United a fost dus la spital pentru a i se pune un diagnostic şi a plecat de acolo în cârje.
"Rio a suferit o accidentare la genunchi în ultimul moment al antrenamentului. A fost dus la spital pentru diagnostic, sperăm să nu fie o accidentarea puternică. Nefericirea s-a întâmplat la o intrare obişnuită din timpul antrenamentului", a comunicat selecţionerul Fabio Capello.
Italianul a confirmat de asemenea că i-a comunicat înlocuitorului acestuia, Michael Dawson de la Tottenham Hotspur, să fie pregătit să meargă în Africa de Sud în cazul în care accidentarea lui Ferdinand se dovedeşte gravă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala Angliei Fabio Capello CM2010
Citește mai multe din Cupa Mondială
» Vezi toate știrile din Cupa Mondială
Cele mai noi știri
Parteneri
x close