Antena 3 CNN Sport Cum au sărbătorit suporterii victoria României la Euro 2024. Imagini fabuloase: bucurie și lacrimi în toată țara

Cum au sărbătorit suporterii victoria României la Euro 2024. Imagini fabuloase: bucurie și lacrimi în toată țara

meci romania-ucraina
de Ioana Mircea    |    18 Iun 2024   •   09:11

Suporterii Echipei Naționale de Fotbal a României au sărbătorit joi cu lacrimi de bucurie victoria cu Ucraina la Campionatul European de Fotbal 2024.

Bucureştenii au sărbătorit în stradă victoria Naţionalei de Fotbal. Sute de suporteri s-au strâns la terasele din Centrul Vechi ca să urmărească meciul.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu suporterii sărbătorind.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De asemenea, pe Calea Victoriei a fost ampalsat un ecran uriaş pe care fanii Echipei Naţionale au putut urmări partida dintre România şi Ucraina. Şi în celelalte oraşe din ţară suporterii s-au bucurat de victorie.

„Mă mândresc și mă bucur mult pentru momentul pe care l-a făcut în această seară echipa României. Mă bucur foarte mult și vreau să spun că după atâta suferință pe care am trăit-o era normal să vină o rază de soare și pe strada noastră", a spus un suporter.

Oamenii au trăit minutele meciului cu sufletul la gură și s-au bucurat de fiecare gol. România a învins Ucraina cu 3-0 la Campionatul European de Fotbal 2024.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close