Antena 3 CNN Sport Cosmin Contra, mesaj pentru tricolori după succesul la EURO 2024: „Mă bucur enorm pentru aceşti jucători. A fost un drum greu”

Cosmin Contra, mesaj pentru tricolori după succesul la EURO 2024: „Mă bucur enorm pentru aceşti jucători. A fost un drum greu”

Cosmin Contra, mesaj pentru tricolori după succesul la EURO 2024: „Mă bucur enorm pentru aceşti jucători. A fost un drum greu”
Cosmin Contra. Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iun 2024   •   22:58

„Mă bucur enorm pentru aceşti jucători. Ştiu că a fost un drum destul de greu”, a spus Cosmin Contra, la Antena 3 CNN, după ce naționala de fotbal a României s-a calificat miercuri în optimile de finală ale Euro 2024 din Germania, de pe primul loc în grupă.

Fostul internaţional Cosmin Contra a declarat miercuri seară, la Antena 3 CNN, că  se bucură că după foarte mulți ani acești jucători au putut să scoată atât de mulți oameni pe stradă.

„Acum sperăm ca în meciul din optimi să jucăm la fel de organizați, să fim cu același sprijin de sacrificiu și de ce nu să ajungem în sferturi de finală”, a spus el.

Potrivit lui, calificarea de pe primul loc într-o grupă cu Elveția nu a făcut altceva decât să dea multă încredere jucătorilor.

Este meritul tuturor în momentul acesta și trebuie să ne bucurăm pentru ei, a mai transmis el.

Cine este Cosmin Contra

În vârstă de 48 de ani, Cosmin Contra a îmbrăcat de 73 de ori tricoul primei reprezentative a României, reuşind să marcheze 7 goluri. El a evoluat la două Campionate Europene pentru România, Olanda/Belgia 2000 şi Austria/Elveţia 2008.

La nivel de club, fostul fundaş a jucat pentru Poli Timişoara, Dinamo Bucureşti, Alaves, AC Milan, Atletico Madrid, West Bromwich şi Getafe. CA antrenor a condus formaţiile FC Timişoara, Fuenlabrada, Petrolul Ploieşti, Getafe, Guangzhou City, Alcorcon, Dinamo, selecţionata României, Al-Ittihad şi în prezent Damac FC.

România s-a calificat în optimile de finală ale Euro 2024

În fața a peste 25.000 de suporteri români, prezenți la Frankfurt, naționala de fotbal a României s-a calificat miercuri în optimile de finală ale Euro 2024 din Germania, de pe primul loc în grupă.

 

Tricolorii au remizat cu Slovacia, scor 1-1.

×
Subiecte în articol: Cosmin Contra EURO 2024 optimi România
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Val de zboruri întârziate în România. Sezonul vacanţelor a început ca un coşmar
x close