Antena 3 CNN Sport Euro 2024. Slovacia și-a trimis bucătarul echipei la conferința de presă înaintea meciului cu România

Euro 2024. Slovacia și-a trimis bucătarul echipei la conferința de presă înaintea meciului cu România

Euro 2024. Slovacia și-a trimis bucătarul echipei la conferința de presă înaintea meciului cu România
Bucătarul Echipei Naționale de fotbal a Slovaciei la conferința de presă EURO 2024, înainte de meciul cu România Sursa foto: Profimedia
de Ioana Mircea    |    24 Iun 2024   •   18:28

Echipa Națională a Slovaciei, aflată pe locul trei în Grupa E a Euro 2024, l-a trimis pe bucătarul echipei, Branislav Krizan, să participe la conferința de presă de marți, înaintea meciului cu România programat pentru miercuri, la ora 19.00, informează lequipe.fr, potrivit news.ro.

Această decizie a departamentului de comunicare slovac vine după ce, cu câteva zile în urmă, responsabilul cu echipamentul jucătorilor, Marek Kosan, a avut aceeași onoare. De data aceasta, Branislav Krizan a fost în centrul atenției după intervenția portarului Martin Dubravka.

Krizan a petrecut aproximativ patruzeci de minute în fața jurnaliștilor, un moment unic în cariera sa. „Toată lumea gătește și oamenii sunt foarte interesați de acest subiect. Sunt foarte fericit să vorbesc despre meseria mea", a declarat Krizan.

Bucătarul echipei naționale a Slovaciei din 2010, Branislav Krizan, a participat la Cupa Mondială din Africa de Sud, Euro 2016 în Franța și Campionatul European din 2021, înainte de actuala ediție germană. În cadrul conferinței, Krizan a relatat anecdote amuzante, menționând că „germanii nu știu cum să facă orezul cum trebuie! Așa că le-am arătat cum se face și au fost impresionați!" și că  „în Africa de Sud, a durat trei săptămâni pentru ca bucătarii locali să învețe cum să taie corect conopida!"

De asemenea, Krizan a dezvăluit cine este cel mai mare mâncăcios din echipă: „Este cu siguranță Denis Vavro (n.r. fundaș central), care are un apetit uriaș pentru carne!"

Slovacia va juca miercuri cu România, la ora 19.00, în ultima etapă a grupei E de la Euro 2024.

×
Subiecte în articol: EURO 2024 Slovacia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cod galben de caniculă în România. Județele vizate de alerta meteo ANM
x close