Antena 3 CNN Sport Ana Maria Bărbosu a fost numită cetățean de onoare al municipiului Focșani. Gimnasta a primit și cheile orașului Odobești

Ana Maria Bărbosu a fost numită cetățean de onoare al municipiului Focșani. Gimnasta a primit și cheile orașului Odobești

ana maria barbosu zambind, cu medalia de bronz la gat
Ana Maria Bărbosu, după ce a primit medalia de bronz pentru finala de la sol la JO 2024. Foto: Inquam Photos/ George Călin
de Andreea Ştefan    |    30 Aug 2024   •   20:05

Gimnasta Ana Maria Bărbosu a fost desemnată cetăţean de onoare al municipiului Focşani, fiind premiată şi cu suma de zece mii de lei în cadrul şedinţei Consiliului Local Focşani, a informat, vineri, administraţia locală.

„Este o bucurie pentru noi să avem un copil atât de talentat care s-a pregătit la şcoala de gimnastică focşăneană din cadrul Grupului Sportiv Şcolar. Mă bucur mult că munca i-a fost răsplătită, pe merit. Felicit profesorii, antrenorii, şi bineînţeles părinţii care au susţinut-o şi îmi doresc să ne reprezinte în continuare cu succes în toate competiţiile viitoare", a declarat primarul municipiului Focşani, Cristi Valentin Misăilă, potrivit Agerpres.

Tot în cadrul şedinţei Consiliului Local, Ana Maria Bărbosu a fost premiată cu suma de 10.000 de lei, iar antrenorii focşăneni care au contribuit la formarea gimnastei, Daniela Trandafir şi Cezar Stoica, au fost premiaţi cu câte 5.000 de lei.

Ana Maria Bărbosu a primit, joi, şi din partea primarului Daniel Nicolaş cheia oraşului Odobeşti, ca semn de recunoştinţă pentru meritele sportive de la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Ana Maria Bărbosu, campioana noastră a românilor, campioana noastră a odobeştenilor, este astăzi cel mai important ambasador al oraşului Odobeşti din toate timpurilor, pentru că este cea mai mare performanţă a unui cetăţean din oraşul Odobeşti care a fost obţinută vreodată la Jocurile Olimpice", a spus Daniel Nicolaş.

Ana Maria Bărbosu a fost medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Paris.

×
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close