Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Vremea a ţinut cu Vincent Jay. Soldatul francez a luat aurul la biatlon - 10km sprint

Vremea a ţinut cu Vincent Jay. Soldatul francez a luat aurul la biatlon - 10km sprint

Vremea a ţinut cu Vincent Jay. Soldatul francez a luat aurul la biatlon - 10km sprint
15 Feb 2010   •   03:18


Soldatul francez Vincent Jay a profitat de faptul că s-a aflat printre primii concurenţi care au luat startul în proba masculină de 10 kilometri sprint a biatlonului şi a reuşit o victorie incredibilă la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

Cunoscut pentru acurateţea cu care trage, francezul de 24 de ani nu a ratat nicio ţintă şi a profitat de condiţiile meteorologice bune pentru a termina cursa în 24 de minute şi 7,8 secunde înainte ca zăpada să le dea bătăi de cap celorlalţi concurenţi.

Norvegianul Emil Hegle Svendsen, câştigător a patru etape de Cupă Mondială în acest sezon, a sosit la 12,2 secunde în urmă pentru argint, în timp ce medalia de bronz i-a revenit debutantului croat Jakov Fak.

Un alt norvegian, Ole Einar Bjorndalen, considerat cel mai bun biatlonist al tuturor timpurilor, a ratat ocazia de a deveni şi cel mai medaliat participant din istoria Olimpiadelor de iarnă. Bjorndalen a ratat surprinzător trei ţinte în prima rundă de trageri, pentru ca în final să încheie concursul pe locul 17.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close