Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Victorie "mondială". România învinge Macedonia la polo cu 6-4 în primul meci de la CM de Nataţie!

Victorie "mondială". România învinge Macedonia la polo cu 6-4 în primul meci de la CM de Nataţie!

Victorie "mondială". România învinge Macedonia la polo cu 6-4 în primul meci de la CM de Nataţie!
20 Iul 2009   •   22:39

Naţionala României de polo pe apă a început cu dreptul Campionatul Mondial de Nataţie şi a învins Macedonia în primul său meci din Italia, de la Roma. Elevii lui Istvan Covacs s-au impus cu scorul de 6-4 în faţa reprezentativei ţării balcanice şi aşteaptă, acum, partida de miercuri cu naţionala Italiei. România mai este în Grupa D cu reprezentativa Statelor Unite, care joacă luni seară primul său meci, cu naţionala ţării gazdă.
Partida s-a jucat într-un bazin din Complexul Foro Italico din Roma şi s-a încheiat cu scorul de 6-4 (1-1, 2-2, 3-0, 0-1), după ce primele minute de joc nu au adus nici un gol. Românii au marcat primii prin Cosmin Radu, căpitanul echipei, dar macedonenii au readus egalitatea datorită execuţiei jucătorului de la Dinamo, Micici, potrivit Mediafax.
Echilibrul s-a păstrat până în sfertul al treilea, când Radu, Iosep şi Diaconu au marcat trei goluri consecutive şi scorul a devenit 6-3. Intervenţiile miraculoase ale portarului Stoenescu au făcut ca balanţa să se încline în favoarea noastră, iar debutul jucătorilor români la mondialul de la Roma este unul foarte bun. Obiectivul României este calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.
Grupa A
Ungaria - Canada 15-6,
Germania - Africa de Sud 14-4;
Grupa B
Muntenegru - China 14-4,
Croaţia - Brazilia 11-2;
Grupa C
Australia - Kazahstan 14-7,
Serbia-Spania 9-11.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close