Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Răzvan Andreiana, în finala Campionatului Mondial de box pentru tineret

Răzvan Andreiana, în finala Campionatului Mondial de box pentru tineret

Răzvan Andreiana, în finala Campionatului Mondial de box pentru tineret
01 Noi 2008   •   13:22

Pugilistul român Răzvan Andreiana s-a calificat în finala Campionatului Mondial de box pentru tineret din Mexic, la categoria 54 de kilograme, după ce l-a învins în penultimul act al competiţiei pe australianul Williams Timacoy cu scorul de 8-3. Andreiana îl va întâlni în finala de la Guadalajara pe rusul Kurbano Magomed, care a trecut în cealaltă semifinală de finlandezul Koota Matti, cu scorul de 7-2.
În această competiţie, România a obţinut până în prezent două medalii de bronz, prin Marin Dragoş la categoria 57 de kilograme, respectiv Manole Aurel, la categoria 91 de kilograme. România a mai fost reprezentată şi de alţi cinci sportivi: Apodaresei Ciprian (categoria 51 kilograme), Podasca Gabriel (60 kilograme), Paraschivescu Cătălin (64 kilograme), Juratoni Bogdan (69 kilograme) şi Bodilcu Ionuţ (81 kilograme), informează Mediafax.
Campionatul Mondial de box pentru tineret de la Guadalajara se află la prima ediţie, fiind un înlocuitor pentru Campionatul Mondial pentru juniori. Evenimentul a adunat în Mexic 359 de pugilişti cu vârste de 17 şi 18 ani, din 68 de ţări.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Alte sporturi
» Vezi toate știrile din Alte sporturi
Cele mai noi știri
Parteneri
x close