Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Pugilistul Edwin Valero, arestat pentru că şi-ar fi ucis nevasta, s-a sinucis în celulă (VIDEO)

Pugilistul Edwin Valero, arestat pentru că şi-ar fi ucis nevasta, s-a sinucis în celulă (VIDEO)

Pugilistul Edwin Valero, arestat pentru că şi-ar fi ucis nevasta, s-a sinucis în celulă (VIDEO)
19 Apr 2010   •   16:50

Edwin Valero, campionul la categoria uşoară suspendat de WBC, a fost reţinut sub suspiciunea că şi-ar fi ucis săptămâna trecută soţia. În timp ce se afla în celula de la o secţie de poliţie din statul Carabobo, Valero s-a sinucis folosindu-se de propria îmbrăcăminte, informează cotidianul El Nacional.

În momentul în care a fost descoperit de poliţişti spânzurat în celulă, Valero mai trăia, dar la scurt timp a decedat.

Şeful poliţiei federale din Venezuela, Wilmer Flores, a declarat că Valero a fost arestat după ce poliţia a găsit corpul nevestei lui într-un hotel din oraşul venezuelean Valencia. Flores a mai spus că Valero a părăsit camera de hotel duminică seara şi că aparent le-ar fi spus celor de la hotel că a ucis-o pe Viera.

Valero, cu un record de 27 de victorii şi fără înfrângere ca boxer, a fost suspendat în februarie din postura de campion WBC al categoriei uşoare.

În vârstă de 28 de ani, Valero mai fusese arestat la sfârşitul lunii martie, când era suspectat că şi-a agresat soţia. Şi în 2007 Valero a mai fost acuzat că şi-a agresat mama şi sora.




Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close