Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Meciul lui Lucian Bute din 15 octombrie, transmis pe cinci continente

Meciul lui Lucian Bute din 15 octombrie, transmis pe cinci continente

Meciul lui Lucian Bute din 15 octombrie, transmis pe cinci continente
12 Oct 2010   •   09:57

Mai sunt doar câteva zile până când Lucian Bute îşi va apăra centura IBF la categoria supermijlocie, pe 15 octombrie, la Montreal, iar organizatorii au anunţat că partida cu Jesse Brinkley va fi transmisă în direct sau în reluare pe cinci continente.

InterBox, firma promotoare a românului, a ajuns la un acord cu canalul american ESPN de a transmite duminică în reluare meciul lui Lucian Bute şi cel al lui Adrian Diaconu cu Omar Sheika, fost challenger la titlul mondial, în limitele categoriei semigrea în SUA. ESPN3.com va transmite însă în direct cele 2 meciuri.

Reprezentantul ESPN apreciază că 50 milioane de abonaţi ar putea urmări în direct sau decalat meciul lui Bute pe ESPN3, iar audienţa totală s-ar putea ridica la 99 milioane de familii. Meciul lui Bute se va putea urmări în Canada, SUA (ESPN3 în direct, ESPN în reluare), Marea Britanie, Albania, Australia, China, Grecia, Indonezia, Malayezia, Noua Zeelandă, Polonia, Japonia, Africa şi Franţa, scrie Agerpres.

Bute, care îşi apără pentru a şasea oară centura cu diamante, este neînvins în 26 de meciuri la profesionişti, având 21 de victorii obţinute prin KO.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close